Зачестяват домовите кражби през лятото

Най-много са обирите в София, Бургас и Варна

 

По време на отпуските зачестиха и кражбите по домовете. Най-много са обирите в София, Бургас и Варна.

 

Първо правило е не разказвайте че излизате в отпуск, не се хвалете и в социалните мрежи, че вече сте на море и планина. А антивзлом защитата винаги почва от входната врата, така че защитете първо нея.

  

Антивзлом системите са интелигентното решение за спиране на кражби в дома. Това са механизми от специална стомана, които затварят дограмата на до 15 места. Всяка точка на заключване издържа тон и половина натиск. Даже когато прозореца е отворен на 30 градуса пак може да е заключен на 5-6 места.

 

Крадци дебнат от всякъде и вече са проникнали в социалните мрежи, за да подберат добре жертвите си. Преди да действат те знаят какво ще откраднат, защото вие сте го споделили. Остава само да проникнат в дома ви.

 

Когато тръгнете на тът пак може да станете жертва на кражба, така че съветите са не носете всички пари на едно място с документите. Внимавайте за багажа си, заключвайте колата си и не оставяйте ценни вещи в хотелската стая.

 

Репортаж на News7 - вижте видеото

 

Безапелационна защита за PVC врати и прозорци - Монтаж на място от Антивзлом

 

По време на изложението Security Expo 2015 и Строителна седмица, www.antivzlom.com представи изключителните възможности на немския производител на обков G-U, за осигуряване на пълна защита на PVC врати и прозорци.

 

Прочети още...

Очаква се вълна от обири по празниците

Избегнете я, като следвате съветите на столична дирекция „Полиция” и с помощта на антивзлом система за PVC дограма от www.antivzlom.com.

 

Рисковете от обири обикновено се покачват по празниците. Тази година те са още по-големи. Една от причините е, че много хора изтеглиха парите си от КТБ и повечето от тях все още не са ги преместили в друга банка, а ги съхраняват у дома си.

Прочети още...

Нов хит сред крадците

 

Нов хит сред крадците.

За последните няколко месеца крадци влизат в чужди домове за няколко секунди с помощта на дебитна или кредитна карта.

 

Прочети още...

Ефективна защита на дома и офиса

 

Осигурете най-ефективната защита за вашия дом и офис с пвц заключване от нас!

 

8 секунди са нужни на крадеца, за да разбие една обикновена дограма. Според статистиката на СДВР случаите на кражби с взлом през дограмата са се увеличили с 60% през миналата година.

 

Прочети още...

Защитете дома си от кражби и взлом!

 

Защитете дома си. Осем секунди са необходими на един крадец, за да разбие дограмата на дома ви, ако тя няма специална защита.

 

Крадците отключват дограмата от външната страна, като преместват заключващите пъпки, с които се завърта дръжката. Нашите механизми са във формата на гъба - когато заключвате вашия прозорец или балконската врата, те влизат в насрещника със защитен канал, от където не могат да бъдат преместени.

 

Прочети още...

 

Видео репортажи за антивзлом системите: